Fontos szempontok, amelyeket figyelembe kell venni a festéküzlet működtetésekor

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. április 15

Ha Ön jelenleg egy festő- és mázolócég alkalmazottja, és saját vállalkozás indításán gondolkodik, akkor felmerülhet a kérdés, hogy mire számíthat.



lásd 4:44

Alkalmazottnak és tulajdonosnak lenni két teljesen különböző dolog, és mint ilyen, ez egy nagy lépés, amelyet meg fog tenni. Ezt szem előtt tartva megkérdeztünk néhány sikeres festékvállalkozás-tulajdonost, hogy szerintük melyek a legfontosabb szempontok, amelyeket figyelembe kell venni egy festékes vállalkozás indításakor.



Olvasson tovább, hogy megtudja, mit akarnak mondani.



Krisztián

Azt mondanám, ügyeljen arra, hogy megfelelően árazza a munkáját. Minden, amit valaha vásárolsz, az árba beépített nyereséggel jár. Ha csak annyit tesz, hogy fizesse a festőit és megvásárolja az anyagokat, akkor nem fog pénzt keresni.

Be kell építeni a profitot. Tehát amikor megbecsül egy munkát, ki kell találnia, hogy mennyibe kerül a munka tényleges elvégzése (munka és anyagok), mennyi a rezsi (biztosítás, üzemanyag, engedélyek, adók stb.), ezeket össze kell adni, és megkapni fedezeti pont. Ezután hozzá kell adnia a nyereséget, és megkapja a teljes munkaköltséget – amit az ügyfél fizet.



A haszon összege változhat, és növelnie vagy csökkentenie kell a haszonkulcsot az Ön hírnevétől, minőségétől, keresletétől stb. függően. Sajnos sok festővállalkozás tulajdonosa nem veszi mindezt figyelembe, és csak rájön, hogy szerinte mi az igazságos. órabért és azt felszámítjuk, aztán csodálkozunk, hogy miért nyüzsögnek egész nap, és nem keresnek pénzt.

Jó festőnek lenni és jó festészeti vállalkozást vezetni két nagyon különböző, mégis egymással összefüggő készség. Sok srác nagyszerű festő, de nem tudja vezetni az üzletét, hogy megmentse az életét. És sok srác remekül dolgozik az irodában, de nem tudják megfelelően megbecsülni, mert nem sokat tudnak a festészetről. Mindkettőre szükség van a sikerhez.

James

Tedd, amit mondtál. Jelenjen meg mindennap, és zárja le a projekteket. Nincs indítás és megállás, betétek felvétele és eltűnés. Ügyeljen arra is, hogy kommunikáljon az ügyfelekkel. Az elvárásaik megismerése segít a legjobb döntések meghozatalában a projekttel kapcsolatban.



miért látom folyton az 1234 -et?

Próbáljon mindig jó munkát végezni, hogy az ügyfelek lássák az Ön értékét. Miután mindezen dolgok megtörténtek, ésszerű keretek között feltöltheti azt, amit akar, és ezután profitot és rendszereket kell betárcsáznia.

Dean W

Hírnév. Elég boldoggá tenni ügyfeleit ahhoz, hogy erősen ajánlott, és gyakran kapjon ajánlásokat. El akar jutni arra a pontra, ahol vissza kell utasítania az üzletet. Ez különösen segít növelni a nyereségét, mivel bővítheti vagy növelheti projektjei költségeit.

Darren

Számunkra van néhány dolog a lista elején, de a legnagyobb kezdetben a pénzügyi fegyelem volt. Készüljön fel az adókra, a bérszámfejtésre, az anyagokra és sok egyéb kiadásra. Használjuk a Quickbooks-ot is, amely lehetővé teszi számunkra, hogy meglássuk, mi jövedelmező, mi nem, és mire kell összpontosítanunk a profit maximalizálása érdekében, miközben versenyképesek maradunk.

Michael

Kezelje valaki otthonát úgy, mintha a sajátja lenne. Ne vágja le a sarkokat. Amikor a festészet kezd munkává válni, és nem olyasvalami, amit szeretsz, keress egy másik szakmát. A szíved nem lesz a munkában.

Sam

A pénz az üzlettel jön, nem az egyéni munkákkal.

Kapcsolódó hozzászólások:

festéket kaparnak le a fárólHogyan távolítsuk el a fényes festéket Alapértelmezett miniatűrKérdések és válaszok: Páralecsapódásgátló és nedves festék Alapértelmezett miniatűrKérdések és válaszok: Láblécfesték Keverhető a matt és a selyemfesték? selyemmel festett fürdőszobaFesthetsz selymet selyemre? Milyen festéket használnak a szakemberek? Kategóriák DIY útmutatók Hozzászólás navigáció
Kategória
Ajánlott
Lásd Még: